Uvjeti i pravila korištenja

OPĆI UVJETI

Prodavatelj, odnosno vlasnik stranice Internet prodaje zengarden.hr webshop je Zen Garden, obrt za trgovinu i usluge, Ramska 2, Split, OIB:82901308334, upisano u Obrtni registar u Splitu pod 98313177.

Kontakt: Zen Garden, obrt za trgovinu i usluge, Ramska 2, 21 000 Split, e-mail:

info.zengarden.hr@gmail.com, +385976339590

Broj računa IBAN: HR0624070001100225743 otvoren je kod OTP banka d.d., Ul.Domovinskog rata 61, 21 000 Split.

Web shop zengarden.hr je web stranica internetske prodaje u vlasništvu Prodavatelja.

Korisnici Zen Garden WebShopa su sve osobe koje web stranicu koriste radi kupnje prikazanih proizvoda ili informiranja o proizvodima.

Kupac je svaka osoba s kojom je sklopljen ugovor o kupoprodaji temeljem ovih Općih uvjeta.

NAČINI PLAĆANJA

  1. Plaćanje općom uplatnicom ili Internet bankarstvom (virman)

Plaćanje je moguće izvršiti putem Internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj.

Kad u procesu kupovine Kupac odabere plaćanje virmanom na e-mail će mu biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Valuta plaćanja je HRK (hrvatska kuna). Plaćanje je moguće izvršiti isključivo uplatom sa hrvatskog računa. Po uplati Kupac šalje Prodavatelju potvrdu o uplati. Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili Internet bankarstvom u roku 24 sata od trenutka narudžbe. Po primitku uplate Prodavatelj naručenu robu šalje na željenu adresu unutar 5 radnih dana.

  1. Način kupnje

Naručivanje robe je moguće 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn). Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije uračunat temeljem čl.90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne novine br.73/13).

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zastupnici ili skrbnici. Prodavatelj  ne preuzima odgovornost za ugovore protivne ovoj odredbi.

Dostupni proizvodi prikazani su na stranici Zen Garden Web Shopa zajedno sa specifikacijom proizvoda, podacima o cijeni i ostalim važnim podacima. Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na oznaku „kupi“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju s naznakom cijene proizvoda i cijene dostave (Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije uračunat temeljem čl.90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne novine br.73/13) te perioda u kojem je ponuda važeća.

Po izvršenju uplate na transakcijski račun Prodavatelja, Kupac šalje potvrdu o uplati na info.zengarden.hr@gmail.com.

Korisnici Zen Garden Web Shopa dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom registracije i kupnje.

  1. Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih Korisnika/Kupaca. Prodavatelj prikuplja samo nužne osnovne podatke o Kupcima potrebne za provedbu transakcija i narudžbi. Svi se podaci o Korisnicima/Kupcima strogočuvaju i dostupni su isključivo djelatnicima zengarden.hr web shop koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti. Zengarden.hr informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za maketinške kampanje. Svi se naši podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

  1. Cijena

Naznačene cijeneproizvoda i dostave su maloprodajne cijene u kojima je sadržan PDV (Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije uračunat temeljem čl.90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne novine br.73/13). Prodavatelj zadržava pravo izmjene cijena te je važeća cijena proizvoda ona naznačena na stranici u trenutku sklapanja ugovora.

  1. Reklamacije i zamjene

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Izravne troškove povrata robe snosi kupac.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.

  1. Podrška korisnicima

Ako je Korisniku/Kupcu potreban savjet ili informacija bez obzira radi li se o izboru artikla, veličini ili o izradi istih, može kontaktirati Prodavatelja putem e-pošte na info.zengarden.hr@gmail.com. Odgovor će biti poslan u najbržem mogućem roku.

  1. Zaštita autorskih prava

Svi sadržaji objavljeni na zengarden.hr web stranici uključujući tekstove, logo, slike, video te ostalo nenavedeno, a objavljeno na web stranici vlasništvo su zengarden.hr te su zaštićeni domaćim i i međunarodnim pravima.

  1. Dostava

Kupljenu robu Prodavatelj dostavlja na željenu adresu preporučenom pošiljkom unutar 3 radnih dana od trenutka kada je uplata vidljiva na računu.

Iznos dostave bit  će naznačen na računu prilikom izrade narudžbe, odnosno uključen u ukupan iznos, te nakon uplate iznosa prilikom preuzimanja paketa Kupac više neće imati nikakvih dodatnih plaćanja.

Cijena dostave je fiksna i obračunava se na završetku narudžbe. Dostava je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske. Naručena će roba biti složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti.

Korištenjem ili pristupanjem registracijom na zengarden.hr web shop Korisnik/Kupac prihvaća sva pravila i uvjete korištenja navedena u ovim općim uvjetima. Prodavatelj zadržava pravo na izmjenu općih uvjeta bez prethodne najave.

Translate »

Pretplati se na Newsletter!

Želiš li dobiti kupon od 10% za svoju sljedeću kupnju i biti u tijeku s novostima iz Zen Gardena?

Ostavi svoje podatke dolje, a kupon stiže na tvoj mail.

Hvala na prijavi! Kupon stiže na tvoj mail.